SOEPFOTOGRAFIE

Verkoop van exclusieve foto's  

Soepfotografie verkoopt culinaire sfeerbeelden die aan de muur worden gehangen.  
Eten en drinken doet vaak aan gezelligheid denken, de beelden variëren van eenvoudig / minimalistisch tot kleurrijk en chique. In de toekomst zal er een exclusieve categorie art-fotografie worden gepresenteerd.

De beelden zijn zowel voor de zakelijke als de particuliere markt geschikt.
Prive kunt u mooie beelden ophangen in de keuken, wat de keuken nog gezelliger maakt. De zakelijke markt ( restaurants, lunchrooms, café's, bedrijfskantines e.d. )
kunnen de beelden gebruiken om een sfeer te creëren wat bij hun onderneming past of producten ophangen van datgene wat ze verkopen ( b.v. delicatessenzaak ).
Via de link kunt u een app downloaden waarbij u een indruk kunt krijgen hoe een bepaald beeld in uw interieur zal ogen. U maakt een foto van de betreffende muur en daarna kunt u elk willekeurig beeld laten tonen.

De volgende materialen zijn te bestellen :
In het hoofdmenu kunt u meer uitleg krijgen over de diverse mogelijkheden, door op de keuzeknop 'materialen' te klikken.

Diverse afmetingen :

U kunt de beelden in verschillende afmetingen kopen.
Door een foto te selecteren en uw voorkeur m.b.t. formaat en materiaalkeuze aan te klikken, verschijnt er direct een totaalprijs.
U kunt zo precies kijken welke combinatie voor u het beste is.

Eigen gerechten / producten als presentatie aan de wand :
 

Ook is het mogelijk om in overleg met ons team in opdracht foto's te laten maken, misschien vindt u het mooi om uw eigen gerechten of producten aan de muur te presenteren. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen via info@fotografiebrouwers.nl of te bellen naar 06 - 12 27 83 95.

Wilt u ook genieten van mooie sfeerbeelden, smakelijke gerechten of gezellige foto's van food aan de muur, neem dan een kijkje in onze webshop.  
Klik hier om rechtstreeks online te bestellen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston